top of page

LEMPOLA

Yritysalue muutaman kilometrin päässä Lohjan keskustasta

Lempola on seudullisesti merkittävä kaupallisen ja muun yritystoiminnan keskittymä, johon on sijoittunut suuri määrä kaupallisen alan toimintaa.

Lempolan yritysalue sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lohjan keskustassa pääkaupunkiseudun suuntaan. Lempola on seudullisesti merkittävä kaupallisen ja muun yritystoiminnan keskittymä, johon on jo sijoittunut suuri määrä kaupallisen alan toimintaa, kuten Motonet, Lohjan Autotalo, Musti ja Mirri, Tokmanni ja Starkki.   

Lempolan alueen vahvuus on Lohjan pääsisääntuloliittymä,  jossa on merkittävät liikennevirrat. Alueelle on uudenmaan maakuntakaavassa mahdollistettu 75 000 kerrosneljömetriä kaupan rakennusoikeutta. Lempolaan voi sijoittaa myös muuta yritystoimintaa, kuten logistiikkapalveluita ja palvelualan työpaikkoja. 

Lempola on suunniteltu tulevan tunnin junan asemapaikaksi, mikä luo alueen kehittymiselle ison potentiaalin. Tulevan aseman läheisyyteen on suunniteltu muuttavan yli 20 000 asukasta. Lempola toimii Lohjan porttina, sillä sen kautta saavutaan Lohjan Kaupunkiin sekä junalla että autolla. Alueella on yleiskaava, ja se on kunnallistekniikan piirissä.

Lohjan kaupungilla on useita erikokoisia/monimuotoisia yritystontteja myynnissä ja vuokrattavana!

Jos kiinnostuit ja haluat

kuulla lisää, ota yhteyttä:

tapani.tapiola@lohja.fi

+358 44 767 4923 

E18

E18
E18
05:22
Play Video
E18 Karnainen
01:06
Play Video
E18 Nummi
01:01
Play Video
E18 Muijala
01:03
Play Video
bottom of page