Karnainen on suosittu pysähdyspaikka Helsinki-Turku -moottoritiellä kulkeville. Alueen ABC-liikennepalveluasemalla vierailee vuosittain noin 1,3 miljoonaa kävijää, joka takaa hyvän kävijäpotentiaalin myös alueelle tulevaisuudessa sijoittuville muille yrityksille.

 

Karnaisten alueella on jo monipuoliset yöpymismahdollisuudet kartano-, mökki- ja hotellimaisine majoituksineen.

Karnaisten liittymäalueen läheisyydessä sijaitsee Kisakallion urheiluopisto, joka on valtakunnallisestikin tunnettu huippu-urheilun valmennuskeskus ja liikunnallisen vapaa-ajan viettokohde. Alueen tuntumassa sijaitsee myös Karnaisten korpi, joka on tunnettu luonto- ja retkeilykohde.

Karnaisten alue mahdollistaa sijoittumisen tilaa vaativalle ja erikoiskaupalle, monipuoliselle pk-yritystoiminnalle sekä esimerkiksi sisäaktiviteettipuistolle tai muulle liikunnalliselle palvelutoiminnalle. Karnaisten liittymän alueelle voidaan sijoittaa myös liikennepalveluasema ja päivittäistavarakaupan yksikkö.

 

Karnaisten alueen vahvuuksia ovat läheinen sijainti Lohjan keskustaan nähden sekä erinomaiset liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan. Alueella on hyvät kunnallistekniset valmiudet.

© 2017 Lohjan kaupunki / elinkeinotoimi